Dette sier elevene

Vi er veldig takknemmelige for mange gode tilbakemeldinger fra elevene våre - det gir oss tro på det vi holder på med og gir ekstra motivasjon til å fortsette med det arbeidet vi gjør. Les noen av tilbakemeldingene vi har fått fra tidligere elever:

Ansatte, det faglige og skolen i seg selv er fantastisk. Jeg var uheldig med det sosiale, og overrasket over hvordan de ansatte håndterte det.


Elev 15-16

 203

Jeg var særlig fornøyd med, og takknemlig for, hvordan jeg ble møtt og tatt vare på av både elever og lærere.


Elev 15-16

Spesielt fornøyd med de ansatte. Deres evne til å se elevene. Også turtilbudene, fasilitetene på skolen og internatene


Elev 15-16

Kjempefornøyd med alt! Folka og alt det sosiale, har aldri hatt et så godt klassemiljø før. Masse bra og variert opplegg, fantastiske ansatte, god mat og bra fasiliteter. Aldri en kjedelig dag!


Elev 15-16

Jeg er fornøyd med lærerne og det faglige. Jeg er fornøyd med alle turene, og for andre arrangement. Jeg er også fornøyd med det gode miljøet både innenfor og utenfor klassen min. Og det var veldig god mat!. Det var et fantastisk bra år!


Elev 15-16

Miljøet. Alt som skjer. Innholdet. Fasilitetene på skolen, som veldig bra treningsrom og svømmebasseng. Givende og omsorgsfulle lærere.


Elev 15-16

 FHS Sørlandet er best på mye!

  1. Trivsel både mellom elever og lærere
  2. Fine fasiliteter. Bra vedlikehold!
  3. Fantastiske ansatte som gjør alt for skolen
  4. Bra fokus på sosiale begivenheter som gjør elevene mer samlet og trygge
  5. Bra faglig tilbud (f.eks valgfag, jegerprøven osv.)

Tusen takk for et fantastisk år!

Mange ulike linjer, gjør at man møter mange forskjellige mennesker. Synes det var veldig viktig da jeg skulle velge folkehøgskole. Mange ulike valgfag og fasiliteter som treningsrom, svømmebasseng osv. Dere er også veldig gode på å lage masse planer/ting som skjer, spesielt stipendiatene. Det er som regel alltid noe å finne på. Dere er veldig gode på turer, både Havglimt, Danmark og skoleturer.

 184 

Veldig godt miljø på skolen, og veldig bra tilbud av aktiviteter ellers på dagen. Lærerene er veldig hyggelige og behjelpelige. Nesten alle ansatte er hyggelige, smiler og sier hei, noe som er kjempe koselig. 
Synest dette året har vært fantastisk. Skolen er variert, det er god kvalitet på internat og mat, og personalet er hyggelig og imøtekommende. Skolen er inkluderende, og arrangerer mye aktiviteter for at alle skal ha det bra.

 175

Det er alltid aktiviteter på ettermiddagene som elever kan delta i om de ønsker, noe som er bra. Skolen har også veldig mange flotte ansatte, så vil skryte av at dere har mange unike og fantastiske lærere og ansatte på skolen. 

180

Dere er best på å lage liv å morro ! Aktiviteter og konkurranser !

 
Å ta vare på alle! Dra folk inn i fellesskapet! Få oss til å føle oss verdifulle.

 

God mat, veldig fine internatstuer, fine rom, koselig og hyggelig personale og lærere. Veldig bra valgfag, morsomme turer.

Strikke Og Is Kos