SlideshowSlideshowSlideshowSlideshowSlideshowSlideshowSlideshowSlideshowSlideshow

ALL IN

ALL IN inkluderer alt mulig av aktiviteter og opplevelser et folkehøgskoleår kan by på. Et inkluderende og humørfylt fellesskap står sentralt. ALL IN garanterer et aktivitetsspekket, opplevelsesfylt og minnerikt år. Du er selv med på å påvirke innholdet – nye elever betyr nye ønsker og muligheter. Gå «ALL IN» for et maksimalt utbytte av folkehøgskoleåret!

Opplevelser du kan leve på resten av livet!

ALL IN gir deg en gylden mulighet til å bli rik på opplevelser, til å erfare masse nytt og til å oppdage nye sider ved deg selv. Slike ting er verdifullt å ha i bagasjen videre i livet, blant annet når du skal velge yrkesretning (NB! Skolen er god på veiledning mht. karrierevalg).

Fantastiske Sørlandet!

Fhs Sørlandet er en breddeskole med et stort utvalg av fasiliteter vi benytter oss av. I tillegg ligger Sørlandsbyene som perler på en snor i nærheten av skolen, med alle mulighetene de byr på. For ikke å snakke om naturen –  fra skjærgården i sør til skidestinasjonen Hovden i nord.

Husk gyldig pass!

ALL IN reiser til Playitas, Kanariøyenes største aktivitetsresort. Det blir også en tur til et sted i Europa. Nøyaktig hvor, finner vi ut sammen. Skoleturen, enten til Afrika, Ecuador/Galapagos, Budapest eller Hovden/Oslo, kommer i tillegg.

Én for alle – alle for én

På ALL IN bygger vi fellesskap! Aktiviteter er gøy i seg selv, men opplevelsene toppes av at vi er sammen om dem. Delt glede er dobbel glede – minst!

Linja i korte trekk

Vi gjør/prøver de interessante tingene som de andre linjene gjør, pluss mer til! Vi vil også bli kjent med Sørlandets mange attraksjoner og fasiliteter. Du er selv med på å forme innholdet på linja. Mulighetene er mange:

  • Utnytte skolens fasiliteter og kompetanse til ulike aktiviteter og kurs: Vi har veldig mange flotte spesialrom på skolen som innbyr til bra og spennende undervisning!
  • Prøve gøyale idretter som curling, pil og bue, slalåm, ulike vannaktiviteter
  • Actionturer: småflytur, rafting, go-cart, paintball
  • Bedriftsbesøk til Dyreparken, Hennig-Olsen Is, Sørlandschips, Cemo, Sør Arena
  • Diverse kurs og seminarer med innleide spesialister innen aktuelle tema
  • Diverse prosjekter/stunts/utfordringer