Vi er klare for et nytt skoleår!!

 I skrivende stund sitter det 129 forventningsfulle elever rundt om kring i det ganske land og teller ned til slutten av uken. På bildet ovenfor ser du bilde av fjorårets elevkull, som reiste fra oss så altfor fort... - Det er godt det snart kommer nye elever igjen! På søndag starter nemlig skoleåret igjen, og vi gleder oss så utrolig mye!

Lærerne er i gang med planlegging og forberedelser til skoleåret. I morgen kommer stipendiatene våre, og da blir nok stemningen enda litt høyere!

Samtlige fylker er representert i årets elevflokk. Og elever fra en rekke ulike land kommer også. Totalt er 10 ulike nasjonaliteter representert blant årets elevflokk! Vi har fått inn litt over 500 søkere, dette er rekord for vår del.

44% av våre nye elever er gutter, og 56% er jenter. - vi er godt fornøyd med en slik jevn fordeling.

Det går nok som det pleier å gå... Vi har nok et knallår i vente på Folkehøgskolen Sørlandet... :)

SISTE INNLEGG