Tidligere elever samles på skolen igjen!

Det har nylig blitt arrangert elevstevner på Folkehøgskolen Sørlandet. Tidligere elever, så langt tilbake som 50-års jubilanter tok turen tilbake til Birkeland for å treffe gamle venner.

Det hele begynte forrige onsdag, da vi samlet 50-års jubilantene. Det ble tid til å mimre om gamle dager, og også få en statusoppdatering på hvordan livet nå er.

Det ble tid til god mat og også samlinger. På onsdagskvelden fikk deltakerne høre 50-års jubilant Hans Petter Mjølund holde et kåseri med temaet utvikling og endring de siste 50 årene.

På torsdag formiddag var jubilantene samlet i Stua til et formiddagssamvær. Øyvind Oterholt var invitert og delte noen kloke ord med forsamlingen. Samlingen for 50-års jubilantene ble avsluttet på torsdagen, etter en bedre middag servert av vårt eminente kjøkken.

På lørdag ankom 10, 15, 20, 25, 30 og 40-års jubilantene. Det var stor gjensynsglede blant mange elever, og stemningen var god! – På lørdagskvelden fikk vi servert god underholdning. Idrettslærer Nils Martin med band underholdt med flotte musikalske bidrag. Ordfører Arild Windsland tok seg tid til å dele noen tanker om Folkehøgskoleslaget og viktigheten av å ha en Folkehøgskole i bygden, men også viktigheten for Norge å ha en folkehøgskolebevegelse. Utover kvelden samlet kullene seg til gode samtaler om det som var og det som nå fyller ens hverdag.

På søndagen var det tidligere lærer på internasjonal linje, Inger Lise Woie som hold ordet på en formiddagssamling.

Det hele ble avsluttet med en bedre middage på formiddagen.

Takk til alle som kom!

Og sjekk ut bildene! – Både til dere som var på treffet, og til dere som av ulike årsaker ikke kunne komme! 

SISTE INNLEGG