Kulturdag på skolen!

Vi følger tradisjonen og disker opp med kulturdag på skolen igjen! - Det er jo alltid veldig kjekt å få noen nye impulser fra andre land.

Sansene har i løpet av dagen blitt stimulert på forskjellige måter. Internasjonal klasse begynte å presentere sine hjemland før lunsj. Det ble vist mange flotte bilder og videoer. Til og med presentasjonene ble hovedsakelig fortalt på norsk, noe vi alle er veldig imponert over.

I tillegg til å presentere sine land har vi også fått sett dans fra Ghana og hørt sang fra Burma. - Takk så masse til Francisca og Maria!

Etter lunsj var det stasjonsundervisning med mye varierte oppgave på programmet. Tegning av flagg, leker og identitetssoler var noe av det elevene har arbeidet med. Det henges opp flagg i matsalen og det gjøres i stand til en flott avslutning på dagen, nemlig en bedre indisk middag!

SISTE INNLEGG