Fotballklassen på tur til Spania!

Nylig var Fotball på tur til Spania. Var deilig å reise fra alt snøkaoset som herja i hjemlandet de siste ukene, for så å oppsøke varmere strøk sørover i Europa.

Vi dro til Fuengirola, som ligger på den spanske solkysten i sør. Der bodde vi tett på byen i en stor villa, med flott utsikt ut mot Middelhavet. På programmet sto selvsagt fotball-trening og kamp. Men vi prøvde oss også på padel, en stor sport i Spania, men et nytt spennende bekjentskap for oss.

Et par utflukter måtte til, og da ble Ronda og Malaga avlagt et besøk av oss. Ronda, en spennende fjellandsby med en spektakulær kløft som deler byen, og Malaga, en storby med flere flotte steder å oppleve. Når vi i tillegg kunne spise mye god og billig mat, så var turen et flott avbrekk for oss. 

SISTE INNLEGG