Nyttårsballet 2014

Lørdag 18. januar 2014 var det duket for nok et nyttårsball her på Folkehøgskolen Sørlandet. Damene stilte opp i de vakreste festkjoler og mennene i stilige dresser, og var klare for en minnerik kveld. Og det ble det!

Lørdag 18. januar 2014 var det duket for nok et nyttårsball her på Folkehøgskolen Sørlandet. Damene stilte opp i de vakreste festkjoler og mennene i stilige dresser, og var klare for en minnerik kveld. Og det ble det!

Elevrådet hadde hovedregien for ballet. Forskjellige komiteer har den senere tid jobbet sammen for et best mulig resultat, både når det gjelder pynt, leker, lyd og lys.

Kl. 18 startet festlighetene i matsalen, med god kalvesteik med fløtegratinerte poteter og tilbehør. Etter hovedretten stilte vårt dyktige kjøkkenpersonell opp med et smakfullt dessertbort. Det ble fremført både damenes og herrenes tale av Vegard Anstad og Madelen Grytnes, til stor begeistring for resten av elevflokken. Utover kvelden fortsatte festlighetene i gymsalen, der det ble servert punch og arrangert morsomheter, dans og leker. Mot slutten av kvelden ble kåringene utnevnt, der det ble fjorten stolte vinnere.

Festen fortsatte i gymsalen helt til siste rest hadde gått. Vi vil si at dette var en uforglemmelig og flott kveld!

SISTE INNLEGG