Karius og Baktus i storform!

På fredag og lørdag var det endelig duket for premiere på Karius og Baktus 2! Etter 2 hektiske uker med snekring, filming, dansing, replikkmemoriering, kostymelaging, scenearbeid, lyd, lys og bandspilling var scenen klar... På premieren var var kommunens ungdomsskoler invitert. Endelig skulle de lære få vite hvordan det egentlig gikk med Karius og Baktus!

Det ble en flott premiere, og vi fortsette likesågodt i den gode stimen! På fredags kveld var det duket for forestilling for hele bygda! Mellom 200-250 forventningsfulle barn og voksne inntok gymsalen på skolen! - Stemningen var god, og stratoskua, Baktusine og selvfølgelig Karius og Baktus ble tatt godt i mot.

En kreativ og vellaget musikal ble vist frem, og mange elevers talenter skinte på scenen! - Vi på bruket er nemlig veldig stolte av elevene våre som tar utfordringen på strak arm og gir 100%! Gøy, gøy, gøy! Og skinte ikke elevene selv på scenen, så gjorde sminken, kostymene, filmene og rekvisittaene det!

SISTE INNLEGG