Endelig elevtreff igjen!

For første gang arrangerer vi elevtreffet i januar måned! – Det hadde tydeligvis folk fått med seg, fordi det var mange som tok turen til Birkeland denne helgen! De fem siste årskullene inntok Folkehøgskolen Sørlandet nok en gang, som om det skulle være det naturligste i verden! – Og sånn skal det jo være! Det så ut til at kullene følte seg hjemme på skolen vår, hyggelig er jo det.

Treffet begynte med storsamling i møtesalen. Innbyrdes konkurranse mellom de ulike årskullene stod selvsagt på menyen! Mange harde og tøffe ble utkjempet med hjelp av diverse rekvisitter som stoler, tjukkas, strikk, smakssans og sangferdigheter. Kullsamling og korssamling fulgte etter før man så smått begynte å tenke på å få seg litt søvn.

Det var godt med ferdiglada’ batterier lørdag morgen! – For å vinne den årlige volleyballturneringen må man være skjerpet! Det var fjorårets kull som stakk av med seieren!

Splashing Contest ble også god underholdning. Det var årets elev, Fredrik, som stakk av med seier - etter å ha imponert dommerne med størst plask og rødest mage…

Kvelden og elevtreffet ble avsluttet med konsert med Mads With! – det ble rett og slett en veldig trivelig avslutning på et veldig trivelig elevtreff! – Takk til dere som kom! – Håper vi sees igjen! Til dere som det ikke passet for, kanskje vi sees ved en senere anledning?!

SISTE INNLEGG